Inspiratie | Dierendag special!

Het is vandaag 4 oktober en dat betekend dat het dierendag is! De dag dat alle dieren in het zonnetje gezet mogen worden. Onze twee lieve hondjes worden daarom vandaag eens extra geknuffeld. Maar om ook in je interieur de dieren in het zonnetje te zetten vandaag een dierendag special!

Je huisdier wil je het toch altijd zo fijn mogelijk maken. Dus er is genoeg en altijd eten en drinken, een lekker slaapplekje en natuurlijk genoeg speelgoed. Maar het is natuurlijk ook leuk om dieren op een andere manier aan je interieur toe te voegen.

Een scheldel (wel een neppert!!) is tegenwoordig heel populair, maar over het algemeen niet echt iets waar je aan denkt bij dierendag.. Dus hier komt later een ander artikel over. Maar een pluche dierenhoofd zie je momenteel ook veel! Deze zijn natuurlijk wel leuk! Of wat dacht je van mooi behang met dierenprintjes. Of levensechte muurstickers?

Er zijn zoveel leuke en mooie manieren om dieren terug te laten komen in het interieur. Het maakt je huis persoonlijk en echt van jou. Want als je gek bent op konijnen is het toch leuk om iets van een konijntje terug te zien in je interieur? Om je alvast op wat ideeën te brengen vind je hieronder een leuke dosis aan Dierendag inspiratie!

O en niet vergeten om je lieve huisdier een extra snoepje te geven vandaag he!

Dierendag special Dierendag special
Dierendag special Dierendag special
Dierendag special Dierendag special
Dierendag special Dierendag special


Bronnen:
Kopafbeelding: 79ideas.org
1. LGL 2. Papierpeintdesannees70 3. Trettien 4. Archiproducts 5. Celebrateanddecorate 6. Anthropologie.com 7. Decoist 8. Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *