En de Winnaar is…

Het is vandaag 7 oktober. Zoals ik had beloofd is het dus vandaag de dag dat ik de winnaar van mijn winactie bekend maak!

Het is dus niet meer mogelijk om nog mee te doen aan de winactie.
Maar voordat ik bekend maar wie de winnaar is, wil ik eerst Eyoba nog graag bedanken voor het mede organiseren van deze winactie! Maar ook alle andere mensen die mee hebben gedaan aan de winactie, bedankt voor het meedoen! En als je niet hebt gewonnen, niet getreurd want er komen nog wel meer winacties aan! Houd dus mijn blog in de gaten.

Maar nu over naar de orde van de dag. De winaar van de winactie is:
Anita Hubert! Van Harte Gefeliciteerd! Ik zal je even een persoonlijk berichtje sturen
Heel veel plezier met je fotolijst! Het lijkt mij ook leuk om te zien wat voor mooi plekje deze krijgt!

  • Enjoy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *