Vrijdag weekendinspiratie #4

Yeah! Het is eindelijk weer vrijdag. Er is weer een werkweek voorbij. Het herfstweer is officieel gearriveerd in Nederland, en ik moet eerlijk zijn dat de dagen hierdoor gevoelsmatig veel langer duren. Wat mij wel opvalt is dat het opeens veel eerder donker is.

Omdat de dagen dus alweer veel korter zijn voor je gevoel heb ik spontaan zin gekregen in de kerst. En hoewel ik weet dat dit nog wel even gaat duren, toch kan ik niet meer wachten. Ik vind het echt de fijnste tijd van het jaar. Maar zover is het helaas nog niet…

Daarom heb ik deze vrijdag weekendinspiratie maar weer eens bij elkaar gezocht met interieurs waar ik blij van word. Inspiratie waar ik mijn weekend goed mee kan beginnen. Hoe zit het met jou?
vrijdag weekendinspiratie vrijdag weekendinspiratie vrijdag3 vrijdag4 vrijdag5 vrijdag6 vrijdag7 vrijdag8Bronnen:
1. Ministyleblog 2. Pinterest 3. Pinterest 4. Decoholic 5. Thedesignchaser 6. Refinery29 7. leelahloves 8. Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *