GROOT NIEUWS! | Dé Jlife-shop webshop!

Lieve, lieve allemaal!

Zoals jullie misschien hebben gemerkt is het op mijn blog erg onrustig geweest de afgelopen tijd. Dit heeft meerdere redenen. Ik ben namelijk net afgestudeerd voor interieur design. En gelukkig ben ik met vlag en wimpel geslaagd, maar toch heeft dit de afgelopen 4 maanden enorm veel tijd ingenomen waardoor ik eigenlijk gewoon geen tijd had om nieuwe artikelen voor jullie te schrijven..

Maar nu dit achter de rug is en ik nu sinds een klein maandje (bijna) fulltime aan het werk ben bij mijn (oud) stageplaats, moet ik erg wennen aan het nieuwe leven.. Het leven zonder school. Opeens valt alle last van je schouders af, opeens bestaat de term ‘huiswerk en leren’ niet meer, ik zal dan ook nooit meer (tenzij het voor een goed of leuk doel is) iedere dag op hoeven staan om 6 uur om op tijd op school te komen.

Naast dit, heb ik sinds februari een eigen bedrijfje met de naam: J’life! Zoals jullie misschien ook wel hadden verwacht. Ik heb namelijk al heel lang de droom om een eigen bedrijfje te hebben en afgelopen februari heb ik die stap genomen. Het plan was toen om een webshop op te starten, alleen kostte mij dit iets meer tijd dan ik verwachtte, mede dankzij school natuurlijk.. Maar misschien hebben jullie het stukje ‘jlife-shop’ al in het menu zien staan?

Naar dan nu is het eindelijk zover! Afgelopen week heb ik de webshop helemaal afgemaakt en mag ik hem dan ook met trots aan de wereld laten zien van mijzelf. Ik heb alles zelf gedaan, van het bouwen van de webshop, tot het maken van de foto’s tot het regelen van alle dingen die achter de schermen moeten gebeuren voor het hebben en runnen van een eigen webshop/bedrijf. Maar het is me gelukt! Soms niet in één keer, maar na hard werken, doorzetten en niet te snel opgeven (en google als beste vriend hebben) is hij er dan eindelijk!

Mijn grote trots, en wie weet een mooi succes:
www.jlife-shop.com!

webshop jlife-shopJullie zijn natuurlijk van harte welkom op de nieuwe webshop, en ik ben zo benieuwd naar wat jullie hiervan vinden! Let me know!

En ik beloof dat vanaf nu mijn blog ook weer meer regelmaat gaat krijgen en meer actief word!

I love you guys!

Liefs, Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *