Review #3 Treaclemoon hand & bodylotion

Het is weer eens tijd voor een review! De review schrijf ik over de hand & bodylotion ‘The Raspberry Kiss’ van Treaclemoon. Ik schreef al eens eerder een review over een product van dit merk, namelijk een douchegel, en sinds ik dat het getest, ben ik fan! Vandaar dat dat deze review over de handcreme van dit product gaat.
20150906_103237
Terwijl ik het product van de eerste review kocht zag ik deze ook al liggen, maar had toen nog niet de drang om deze te kopen, want ik moest eerst de douchegel maar eens testen voordat ik wist of dit merk mij zou bevallen. Maar ik was echt enorm enthousiast over de douchegel. Ik gebruik deze nog steeds en de geur is echt GE-WEL-DIG.

Dus toen ik een keer de douchegel had getest dacht ik: ik wil ook de handcreme hebben.
Niet veel later heb ik deze dus daadwerkelijk gekocht. Ook bij dit product vond ik weer dat hij er super leuk uit ziet. Hij niet niet groot, maar goed van formaat en er zit een handig pompje op. Hierdoor komt er nooit te veel uit, iets waar ik erg blij mee ben, want ik ben best goed in knoeien.
20150906_103131 20150906_103148
Wat ik wel erg jammer vind, is dat er maar 1 geur te verkrijgen is, want ik zou er wel meer verschillende willen hebben. Maar deze ene die er is ruikt ook weer erg fijn. Hij is weer lekker zoet en ruikt een beetje naar frambozen en aardbeiden. Hij lijkt qua geur wel erg op de douchegel ‘Iced Strawberry Dream’.

Ook bij de hand & bodylotion geldt: je hebt er niet veel van nodig. Ik gebruik hem voornamelijk als handcreme, en ik heb eigelijk nooit meer nodig dan 1 druk op het pompje. Het is dan maar een klein beetje, maar het precies goed!
Wat mij wel erg opviel is dat deze creme erg vochtig is. Toen ik mijn handen voor de eerste keer hiermee insmeerde dacht ik wel even van: O, dit is wel erg vochtig en glibberig. Het voelt wel erg anders dan reguliere handcremes, maar de creme trekt erg snel in en mijn handen ruiken hierna niet alleen Goddelijk, maar ze zijn dan ook super zacht! Ditzelfde heb je dus ook met de douchegel.
20150906_103348
Kortom ik ben echt super tevreden! Het flesje ziet er leuk uit, het formaat is perfect, het pompje werkt super en de geur is heeeeerlijk! Hij kostte trouwens maar €0,99 bij de Albert Heijn, en kost dus bijna niks! Ik raad hem dus echt iedereen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *