Review #2: W7 Hair Chalk *Pink*

Het dip-dye van je haar in de gekste kleurtjes is nog steeds een trend. En hoewel ik mezelf niet echt geroepen voelde tot deze trend, had ik toch vorig jaar een opwelling om mijn haar roze te dip-dyen.
Ik ben toen naar een kapperszaak gegaan, en heb roze verf opgehaald. Helaas pakte deze verf voor geen meter, dus werd mijn haar alleen maar een klein beetje blonder. Maar het werd absoluut niet roze.

Toen had ik al zoiets van, laat maar, deze trend is niks voor mij. Tot ik afgelopen week bij de op=op winkel binnenliep en daar een handig soort haar krijgt vond.
Namelijk een handige, soort van klip met haarkrijt: W7 Hair Chalk
Deze was op dat moment in de aanbieding voor maar €2,98. Dus ik dacht ik waag de gok een keertje. Het scheelde toch al een berg geld vergeleken met de verf die ik vorig jaar had gekocht. Dus kocht ik een mooie roze variant.
20150726_164536 20150726_164517
Dus, eenmaal thuis aangekomen dacht ik. Ik ga het maar gewoon proberen.
Mijn haar was gelukkig al goed droog, dus daar hoefde ik niet op te wachten. Eenmaal voor de spiegel ben ik maar plukjes roze gaan maken. En tot mijn verbazing ging dit eigenlijk vrij snel en gemakkelijk. Het apparaat (?) werkt zeer eenvoudig. Je pakt een plukje haar en klemt deze tussen het krijt en soort kam, en trekt deze vervolgens naar beneden. Hierdoor krijgt je haar een roze kleurtje. Het fijne is dat de kleur niet meteen heel erg fel. Je kunt dus zelf de helderheid van de kleur bepalen, want het is aan jou hoe vaak je hetzelfde plukje behandeld.

Ik vond een wat feller kleurtje wel leuk. Ik denk dat ik zo na 15 minuten mijn hele (onderkant) van mijn haar had gekleurd. Best snel toch! Het krijt leek hierna ook nog niet erg versleten, dus ik denk dat je vrij lang met een kan doen.
20150726_164659
Na een extra rondje voor de spiegel te hebben gedraaid, ging ik het maar aan mijn familie en vriend showen. Die waren aangenaam verrast en vonden het erg leuk! En zelf vond ik het ook erg gaaf. Tot ik even later naar mijn t-shirt keek. Deze had namelijk bijna dezelfde kleur als mijn haar gekregen. Wat bleek, het krijgt laat ontzettend af, en voor ik het wist was ik bijna helemaal roze. Ik ben daarom ook maar snel gaan douchen. Het is gelukkig wel op waterbasis, dus het was zo uit mijn haren en t-shirt gewassen.
20150726_165910 Kortom: Het is echt heel erg jammer dat de kleur erg aflaat en je het vervolgens overal vind. Het voordeel is wel dat het zomaar van je handen, haar en kleding is gewassen. Maar mocht je nu een leuk feestje hebben en een oud shirt, dan is dit echt super leuk! Ik ga deze haar kalk goed bewaren, want wie weet komt het nog van pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *