we're moving

Personal Update! We’re moving!

Hoi lieve allemaal!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt is het (ondanks dat het kerst seizoen in de interieur wereld al lang is begonnen) heel erg stil op jlife.nl… Ik doe mijn best om het weer op te gaan pakken, maar ik kan helaas nog niets garanderen.. Waarom? Dat lees je verder op

Nee er is niks ernstigs aan de hand, maar juist iets heel erg leuks! Het kost alleen erg veel tijd en energie, en vandaar dat ik naast mijn vaste baan de afgelopen tijd gewoon geen tijd en ‘puf’ had om te bloggen. Ook mijn webshop stond een tijdje even stil, want ook dat koste (helaas) gewoon te veel tijd…

Maar nu zullen jullie je wel afvragen, maar Janet, wat is er dan aan de hand… Nou het zit zo:

WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!

Ja je leest het goed, mijn vriend en ik hebben een huis gekocht! Wij gaan samen wonen in ons eigen, eerste gekochte huisje in Leeuwarden. We hebben de overdracht al gehad, en zijn meteen vol aan het klussen geslagen. Vandaar dat het hier zo stil is geweest. Alles omtrend het kopen van een huis kost ontzettend veel tijd en energie, en misschien wel meer dan dat ik van te voren had gedacht… Maar het is gelukt! Sinds 31 oktober zijn wij de trotse eigenaren van ons eigen stulpje!

Wij zijn eigenlijk al een aantal jaar bezig geweest om samen te gaan wonen, maar het kwam er maar niet van en het was voorheen voor ons ook eigenlijk niet haalbaar. Tot dat het dit jaar duidelijk werd dat wij dus samen wel een huis zouden kunnen kopen. Zo zijn we dus begin dit jaar begonnen met het uitzoeken en bekijken van onze opties. En zo kwam eind Augustus daar een huis waarvan wij beiden dachten: ‘Dit is hem’! We deden meteen een bod, en een dag later kregen we het verlossende antwoord dat ons bod was geaccepteerd! En na heel veel papierwerk, stress en geregel is de overdracht inmiddels geweest en is het huis nu van ons!

We zijn nu dus ruim 3 weken aan het klussen en het schiet al lekker op. We hopen nu binnen een week of 3 te kunnen verhuizen. Dus voor de kerst zitten wij in ons eigen stekje. Gelukkig hebben we niet hoeven verbouwen, maar het huis was gewoon ontzettend onverzorgd achter gelaten. Dus we hebben alles van onder tot boven grondig schoon gemaakt, alles geschilderd en bijna overal nieuwe vloeren gelegd. Wat dus betekend dat het huis aan de binnenkant bijna ‘woon klaar’ is.

Ook de buitenkant van de woning moet helemaal opgeknapt worden, maar dit gaat aankomende lente gebeuren.. Eerst er maar lekker gaan wonen is ons idee… Zodra we er wonen en alles een beetje is gesetteld, komt er natuurlijk een mooie ‘home tour’!

Dus nu jullie weten wat er allemaal gaande is, hoop ik op jullie begrip en ga ik mijn best doen om zo snel mogelijk weer de draad op te pakken en weer lekker veel te gaan bloggen. En zeker natuurlijk alles nog even inhalen op het gebied van de kerstcollectie’s en trends!

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,
Janet

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *