Paastak

Inspiratie | Mijn paastak

Zondag is het dan zover, pasen! Voor mij is dit altijd de tijd in het jaar waarop ik me bewust wordt van het feit dat de lente echt is begonnen. De bloemen beginnen te bloeien en de kleine diertjes worden geboren.

De lente is dan ook sinds afgelopen zondag begonnen. Dus ook voor mij was het tijd om mijn paastak te maken. Normaal gesproken ben ik niet zo van de paastakken, maar dit keer heb ik een uitzondering gemaakt. Ik kwam vorige week bij de action en daar zag ik echt super leuke paashangers! Ik moest ze gewoon meenemen! Maar ze moesten natuurlijk ook nog ergens in hangen.


Nu kun je natuurlijk kiezen voor zo’n standaard paastak die je kunt kopen bij bijvoorbeeld de supermarkt. Maar misschien heb je het al door, daar heb ik niet voor gekozen. Waar ik woon staan best veel bomen. Dus waarom zou ik een tak kopen als ik er ook een kan gebruiken van de bomen in de buurt? Voor mij dus geen doorsnee paastak, maar een op maat gemaakt.
Pasen1 Pasen2 Pasen3
De takken komen dus uit de achtertuin bij mij thuis, de chocolade paaseitjes komen van de kruidvat, de kaarsenstanders zijn te koop via de J’life webshop voor €5,95, de paashangers zijn per 6 te koop bij action voor €0,89. Ik heb een doosje van zowel lichtblauw als roze gekocht. de ketting die in de takken hangt komt ook van de action en deze koste ongeveer €1,20.

Hoe ziet jou paastak er uit dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *