rode interieurs

Inspiratie | In love with the Reds – Rode interieurs

Happy Valentine!! Het is vandaag de 14e dag van Februari, en dat betekend natuurlijk Valentijnsdag! De dag van de liefde, rozen, verwennerij en natuurlijk de kleur rood! Een fantastische kleur, ook voor in het interieur! Dus voor vandaag een inspiratie dosis met rode interieurs, want vandaag zijn we in love with the Reds!

Rood is de kleur van de liefde, van warmte en een kleur die veel verschillende tinten kent. Ondanks dat het jaren lang een kleur was die mensen vaak niet durfden te gebruiken in huis, zie we deze juist nu heel erg veel! Wat dacht je dan de Kleur van het jaar van Pantone: Marsala of de nieuwste trend: het gebruik van diepe, donkere kleuren muurverf?

Tegenwoordig kan bijna alles! Dus ook het combineren van verschillende tinten rood bijvoorbeeld. Zo kun je gaan van diep bordeaux rood, of juist wat meer naar de terracotta kant… Er zijn zo ontzettend veel verschillende, maar vooral mooie kleuren rood! Dus ik zou zeggen; leef je vooral uit! eE vier Valentijnsdag door rood in huis te halen.

Hier alvast je dosis aan rode interieurs:

Fijne Valentijnsdag!

Rode interieurs rode interieurs
rode interieurs rode interieurs
rode interieurs rode interieurs


Bronnen:
Kopafbeelding: Laredoute
1. Cotemaison 2. Dailydreamdecor 3. Homeplaza 4. Admagazine 5. Pinterest 6. Thatnordicfeeling

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *