H&M Home kerstcollectie 2017

Nieuw | Dé H&M Home Kerstcollectie van 2017

Laten we eerlijk zijn… Ik ben dit jaar aan de late kant met het presenteren van de kerstcollectie’s. Of eigenlijk met alle collectie’s en trends van dit najaar. Maar de eerste die we dit kerstseizoen gaan bewonderen is meteen een hele mooie, en één die goed gevuld is. Dit is de H&M Home kerstcollectie 2017.

Zoals we eigenlijk wel gewend zijn van H&M Home, is er ook weer deze kerst gekozen voor verschillende thema’s. Allerlei thema’s die goed passen bij de kersttrends van dit jaar. Hierdoor zit er natuurlijk altijd voor iedereen iets leuks bij. En dat is zeker zo, want het is maar goed dat ik niet in de buurt van een H&M Home afdeling woon, want anders was ik daar vaak te vinden ben ik bang.

H&M Home kerstcollectie

Eigenlijk zijn er dit jaar voornamelijk 3 hoofdthema’s. De originele kerst, een botanische kerst en een glamoureuze kerst.

De originele kerst

Dit zal de meest herkenbare van de 3 thema’s zijn. Hij is gevuld met de mooiste kussens, decoratie en producten om de tafel in de kerststemming te hullen. Maar dan allemaal met de herkenbare kleuren rood en wit. Afgewisseld met wat glimmers her en der en met natuurlijk hout. Maar vergeet ook vooral de typische kerstprintjes niet. Want ook die mogen dit jaar niet ontbreken!
h&m home kerstcollectie 2017
H&M Home kerstcollectie 2017 H&M Home kerstcollectie 2017

Botanische kerst

Een kerst thema dat je sinds een paar jaar ziet is toch wel de botanische. Een thema waarbij de natuurlijke materialen en kleuren vooral een rol spelen. Denk hierbij vooral aan groentinten, bruintinten en vooral veel hout en bladpatronen. En precies dat is wat je bij deze collectie overal terug ziet. Veel groen afgewisseld met goudtinten en glitters. Een sfeervolle collectie die perfect in de kersttijd thuis hoort.
H&M Home kerstcollectie 2017
H&M Home kerstcollectie 2017 H&M Home kerstcollectie 2017

Een glamoureuze kerst

Dit is een thema dat je eigenlijk ieder jaar wel ziet, maar het ene jaar meer aandacht krijgt dan het andere. Dit jaar staat deze dan ook iets meer in de spotlight. De collectie kenmerkt zich vooral door de vele goudtinten en glimmende accessoires. Dit word dan veel gecombineerd met wittinten om het rustig te houden. Toch word dit thema vaak gezien als luxe, chique en met een dure uitstraling wat natuurlijk een hele mooie kerstsfeer neer kan zetten op die manier.
H&M Home kerstcollectie 2017 H&M Home kerstcollectie 2017

Dat waren dan eigenlijk de kerstcollectie’s van dit jaar.. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mooie producten verkrijgbaar bij de H&M Home afdeling. Zo hebben ze ook genoeg moois voor een sfeervolle, bijna kerstachtige slaapkamer.. Misschien ook nog een leuk onderwerp om een blogpost aan te wijden?

In ieder geval, ik raak niet uitgekeken en wil eigenlijk alle producten wel kopen.. Maar persoonlijk is het botanische thema echt mijn favoriet. Welk thema past het beste bij jou?


Bron: H&M Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *