happy 2016

HAPPY 2016!!

Lieve, lieve lezers..

Het is vandaag 31 december. Dat betekend dat het vandaag de laatste dag is van 2015. Waar is de tijd gebleven. Afgelopen jaar is voor mij een jaar geweest waarin er veel is gebeurt. Want in 2015 ben ik over gegaan naar mijn examenjaar, ben ik samen met mijn ouders verhuist. In 2015 ben ik begonnen met werken bij het bedrijf waar ik stage liep, en heb ik de camera gekocht die ik altijd al wou. Maar natuurlijk ben ik ook in augustus van dit jaar mijn blog begonnen. En dat is wel een van de dingen waar ik het meeste trots op ben!

Maar mijn blog stopt natuurlijk niet in 2016. In het nieuwe jaar wil ik nog meer tijd en energie gaan steken in mijn blog. Maar ik wil ook nog uit gaan breiden in 2016. Het zal een jaar worden met het begin van veel nieuwe dingen.

Natuurlijk wil ik al mijn lezers bedanken voor de leuke reacties en complimenten op mijn blog. Ik doe het met veel plezier en dat wil ik ook graag zo houden. Daarom wens ik iedereen een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond en vrolijk 2016! En ik hoop dat iedereen vanavond een leuke en gezellige avond heeft.

En mijn blog zou J’life niet zijn als ook in deze post geen inspiratie zou zitten. En daarom heb ik nog een aantal last-minute inspiratie beelden gezocht om je huis toch een beetje in de stemming te brengen van oud en nieuw. End

HAPPY 2016!!

happy 2016happy 2016happy 2016


Bronnen:
1. Pinterest 2. bridalmusings 3. polkadotbride 4. homedit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *