printables van hema

Gratis Printables van HEMA

Afgelopen week kon je al de nieuwe wooncollectie van HEMA al bewonderen. Maar wisten jullie ook dat HEMA jarig is? Afgelopen week bestond HEMA namelijk alweer 90 jarig! En hopelijk blijft deze fantastische winkelketen nog lang bij ons 😉

En om te vieren dat HEMA jarig is, zijn er sinds deze week ook speciale HEMA woonhelden mini posters. Er zijn immers een aantal producten die je eigenlijk automatisch doen denken aan deze winkelketen. Denk maar aan de verse taarten, alles van Jip en Janneke, maar natuurlijk ook dingen als de rookworst of de tompouce. Van die heerlijke, typisch Nederlandse producten die iedereen kent.

HEMA Helden

De HEMA helden zijn dus de producten die je altijd hier kunt kopen maar die ook iedereen kent. Daarom zijn het de HEMA helden. Er zijn in totaal 3 mini posters van de HEMA helden. Alle drie zijn gratis te downloaden via de website van HEMA. Je hebt keuze uit de wel bekende rookworst, tompouce en zelfs een stroopwafel! Alle drie hebben de herkenbare uitstraling van HEMA en zijn daarom natuurlijk GEWELDIG!

Iedereen wordt toch blij van deze gratis printables van HEMA?

printables van HEMAprintables van HEMAprintables van HEMAprintables van HEMAprintables van HEMAprintables van HEMA


Bronnen:
HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *