Goedkope Washi Tape

Vondsten #21 | Goedkope washi tape’s deel 2

Vorig jaar schreef ik verschillende artikelen over het product dat nog steeds inmens populair is. Dan heb ik het natuurlijk over Washi Tape en het liefste goedkope washi tape. Precies over dit onderwerp schreef ik vorig jaar een artikel. En ik merk dat dit nog veel gelezen word en er vragen over komen. Dus is het tijd voor een deel 2!

Lees hier deel 1

Washi tape word nog steeds ontzettend veel gebruikt en eerlijk gezegd: je ziet het overal! Er zijn sinds vorig jaar zoveel webshops en winkels bij gekomen die inmiddels ook washi tape verkopen. Site’s zoals Pinterest lopen bijna over van de ideeën als het gaat om washi tape, want je kunt er zo veel leuke dingen mee doen!

Maar, bij veel websites en winkels is washi tape toch best prijzig. En omdat mijn artikel van vorig jaar, met goedkope washi tapes nog steeds ontzettend veel wordt gelezen, dacht ik tijd voor een leuke update met nog meer leuke en vooral goedkope washi tape! So let’s go!

 1. Hema
  Nu zul je denken, de Hema zat vorig jaar toch ook al in het lijstje? Dat klopt! Maar in de tussen tijd zijn er heel wat mooie en nieuwe washi tapes bij gekomen in de Hema collectie. En wie Hema goed kent, weet dat dit super leuke maar eenvoudige tapjes. Maar dat maakt niks uit want dat is ook mooi! En de prijs is helemaal leuk! Je hebt bijvoorbeeld 2 leuke glitter tapes voor €2,-
    
 2. Jlife-shop.nl
  Zoals sommigen van jullie misschien weten, heeft Jlife sinds een aantal weken een eigen webshop! En afgelopen week zijn hier ook 2 soorten washi tapes aan het assortiment toegevoegd. Ik vind ze zelf super leuk en vrolijk, hopelijk jullie ook! Verkrijgbaar voor €3,50 per rolletje.
  Goedkope washi tape Goedkope washi tape
 3. Zoedt.nl
  Op Zoedt.nl vind je super leuke en betaalbare washi tapes. Deze zijn allemaal zwart wit, net als de rest van het assortiment eigenlijk. Maar ondanks de weinig kleur zien ze er allemaal, stuk voor stuk prachtig uit. Mijn favoriet? De pandabeer 😉 Verkrijgbaar voor €2,75 per rolletje
  Goedkope washi tape Goedkope washi tape Goedkope washi tape
 4. Action
  Ja ook bij de action kun je tegenwoordig washi tape kopen, correctie: goedkope washi tape. Nu weten we allemaal hoe wispelturig het assortiment van de Action is, dus of ieder filiaal de tapes heeft liggen, en zo ja voor hoe lang weet ik niet. Maar ik scoorde er laatst een paar leuke setjes voor €0,79 per stuk. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Van glitter tot simpel of juist kant.. Van alles te krijgen bij Action.
  Goedkope washi tape
 5. Xenos
  Natuurlijk, als de action het heeft zal de Xenos het ook wel hebben. Klopt! Nu noemen ze het daar geen washi of masking tape maar decoratie tape. De prijzen liggen hier tussen de €1,- en €3,- en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en printjes, erg leuke moet ik zeggen 😉
  Goedkope washi tape
 6. Opschrijfboekjes.nl
  Ook hier zijn super veel leuke, en goedkope washi tapes verkrijgbaar. Hier kun je echt bijna alle kleuren krijgen en met veel verschillende printjes. Op deze webshop is het echt een feestje om tussen de verschillende tapjes te koekeloeren. De prijs ligt tussen de €2,- en €3,50 per tape rolletje.
  goedkope washi tape goedkope washi tape goedkope washi tape

Dit waren ze voor nu, hebben jullie nog meer leuke adresjes op webshops waar je goedkope washi tape kan scoren? Laat het dan vooral weten! Ik ben reuze benieuwd!

-Happy Friday!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *