free printables

Groene Free Printables van HomeDeco.nl

Ongeveer een kleine maand geleden kwam er al een bericht online over de free printables van Søstrene Grene. Deze zijn natuurlijk super leuk en handig, maar van dit soort gratis ‘interieur opvrolijkers’ kunnen we er natuurlijk nooit genoeg hebben!

Des te blijer was ik toen ik een erg vrolijke nieuwsbrief van HomeDeco.nl in mijn mailbox zag waarin de link stond naar 4 nieuwe free printables. En hele leuke ook nog! Het zijn namelijk 4 verschillende, prachtige bladeren! En een tijdje geleden schreef ik al een artikel over de trend van de bananenbladeren in huis. Kortom een perfect match!

Groen in huis zonder groene vingers

Met deze mooie prints kun je dus snel en makkelijk groen in huis brengen zonder een hele boom naar binnen te sjouwen! Ideaal toch? Nog een pluspunt is ook nog dat ze geen water nodig hebben. Ik heb dan natuurlijk ook snel mijn favoriet uitgeprint, in een mooi lijstje gedaan en op mijn kamer neer gezet. Ik heb namelijk geen groene vingers, en op deze manier heb ik toch wat groen in mijn kamer.

Wil jij deze free printables ook laten schitteren in een lijstje bij jou in huis?
Download ze dan hier!

IMG_1617

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *