jlife - oranje interieur

Een oranje interieur voor Koningsdag

Een hele fijne koningsdag allemaal! Ik hoop dat iedereen lekker naar de rommelmarkt kan om mooie (interieur) pareltjes te scoren. Maar misschien ben je wel lekker aan het feesten, geniet er van!

Dit jaar mag er weer lekker volop gefeest worden. Het grote oranje gekleurde feest barst los! Het perfecte moment om een oranje interieur wat meer onder de mensen te brengen. Wist je dat oranje eigenlijk een hele mooie en stijlvolle kleur is om in huis te hebben?

De kleur oranje is er natuurlijk in veel verschillende soorten. Zo heb je oranjetinten die veel op bruin of juist rood lijken. Maar ook heel zacht of juist fel oranje is een optie. Toch werken de wat diepere en warmere kleuren oranje het beste voor het interieur. Bijvoorbeeld Coral van Pure&Original, Copper Orange van Flexa of deze terra tint van Praxis.

Oranje in huis zorgt voor een zomerachtige en warme sfeer. Deze zonnige kleur is perfect te combineren met zwarte elementen en krijgt een stoere look met hout. Een combinatie van deze drie maakt een soort Indiaanse sfeer maar geeft ook het gevoel alsof je huis is verhuisd naar Spanje.

Maak je liever een kleurrijk statement? Dan werkt het erg goed om juist maar 1 item in deze toffe kleur te kiezen. 1 of 2 fauteuils in deze kleur, of juist een oranje bank. Dat maakt dat de kleur er erg mooi uit springt. Vind je een oranje interieur wel mooi, maar hoeft het voor jou maar heel subtiel? Ga dan voor mooie accessoires in deze stijlvolle kleur.

Bij een oranje interieur denk je wellicht al snel aan de woonkamer. Maar ook de keuken of de slaapkamer lenen zich perfect voor deze o zo zonnige tint. Lijkt het je niet heerlijk om wakker te worden in een slaapkamer die tropisch aanvoelt?

Ik ben benieuwd wat jij van deze kleur in het interieur vind. Laat het vooral weten!
Fijne Koningsdag!

Bronnen:
Kopafbeelding: yourhomeandgarden
1. Apartmenttherapy 2. Housebeautiful 3. Cntraveller 4. home-designing 5. fabricsandpapers 6. parati

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *