Blauwe interieurs

Inspiratie | Happy Blue Monday met 15 blauwe interieurs

Happy Blue Monday allemaal! Ondanks dat het dan misschien de meest deprimerende dag van het jaar mag zijn…. Wat ook nog eens een maandag is.. Hoeven we niet heel sip te doen vandaag, want blauw is immers een hele mooie kleur voor het interieur! Laat die blauwe interieurs maar komen!

Daarom vier ik vandaag Blue Monday met maar liefst 15 mooie afbeeldingen van blauwe interieurs.  Blauw is een kleur dat we de laatste jaren erg veel zien in het interieur. Afgelopen jaar was de kleur Denim Drift van Flexa zelfs de kleur van het jaar! Een prachtige, vergrijsde blauwe kleur die toch erg veel warmte geeft.

Je kunt deze kleur natuurlijk op allerlei verschillende manieren in het interieur gebruiken. Je kunt gaan voor de meest uitgesproken variant van het kleuren van een hele muur, of het natuurlijk op de aankleding van het interieur gooien. Zoals een mooi fluweel blauw meubelstuk of een blauw dekbedovertrek, maar het kan natuurlijk ook met een aantal accessoires!

Voeg dit mooie kleurtje toe op je eigen manier en maak er een mooi speels geheel van. Het is een kleur die zich goed leent om gecombineerd te worden met bijvoorbeeld cognac kleuren, of andere bruintinten. Maar ook blauw variaties als lichtblauw, petrol of turquoise werken erg goed samen. Blauwe interieurs zijn ontzettend populair en hip, dus met deze kleur in huis ben je ontzettend trendy!

blauwe interieurs blauwe interieurs
blauwe interieurs blauwe interieurs
blauwe interieurs blauwe interieurs
blauwe interieurs Blauwe interieurs
blauwe interieurs blauwe interieurs
blauwe interieursblauwe interieurs blauwe interieurs
Blauwe interieurs blauwe interieurs


Bronnen:
Kopafbeelding: West Elm
1. Pinterest 2. Decoratrix 3. April and May 4. Cocolapinedesign 5. The Glitter Guide 6. Decoratrix 7. Journelles
8. Directlampen 9. Pinterest 10. CB2 11. Massivum 12. Decoholic 13. Beckiowens 14. Pinterest 15. Digsdigs

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *